Recepten

Ingrediënten voor 4 pers : 400 g aardappelen (Charlotte of Belle de Fontenay), geschild en in blokjes gerookte makreel 200 g Voor de groentevinaigrette: ...

Carpaccio van Chioggia-bietjes Een oud en smakelijk ras afkomstig uit het Italiaanse plaatsje Chioggia. De Chioggia biet kan zowel rauw worden verwerkt in salades,...

Deze heerlijke vlierbloesem-waterijsjes zijn een aangename verkoeling op deze zomerse dagen! Wij maakten de waterijsjes met vliervloesem-siroop (zie recept vlierbloesem-siroop op de blog...

Het is juni en dan groeien de tuinbonen uitbundig op de tuinderij. De tuinboon (Vicia faba) is een zeer oud cultuurgewas. Bij de...

Wist je dat ingemaakte SintJansuitjes typisch iets uit Utrecht is? De Sint-Jansui is bijna helemaal uit Nederland verdwenen. Oorspronkelijk werd deze ui met...

Het is een heerlijk zwoel voorjaars-weekend en het moment om samen buiten te eten. Nodig je vrienden of familie uit en maak er...