cover Oogstfestijn magazine

Oogstfestijn! de appel-editie

September ‘appelplukseizoen’:

September en oktober staan onder meer in het teken van ‘de appelpluk’. Diverse kwekers, telers en boomgaarden hebben hun deuren geopend waardoor we volop kunt genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Maak een feest van wat de natuur je geeft!

Het magazine Oogstfestijn is een mix van ‘lekker bezig zijn in de natuur’, ‘DIY’, ‘lekker eten’ en ‘mooie natuurlijke producten’. Onder de noemer: ‘Maak een feest van wat de natuur je geeft’.

Zoals je gewend bent van oogstuiteigentuin.nl delen we wekelijks heerlijke recepten en beelden over verschillende groenten, fruit op de blog in combinatie met leuke ‘DIY en moestuin-inspiratie. In het magazine zetten we één groente of fruit in de spotlight. De eerste editie heeft als thema ‘Appelpluk’. Ook kun je een paar leuke downloads vinden in het magazine, verschillende posters om op te hangen en leuke hangtag en labels om je zelf ingemaakte groente en fruit, fruitlikeuren en kruiden-olies met te versieren.

Illustrator
Illustrator Marloes Veelenturf maakte speciaal voor het magazine de illustraties bij de zelfmakers, poster met Appelcider recept en de leuke hangtags en labels. Een aantal recepten kun je ook binnenkort vinden op oogstuiteigentuin.nl. Heb je nu al zin in een lekker recept?

Kijk dan snel bij het recept Fragnipane appeltaartje op oogstuiteigentuin.nl.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het magazine hier downloaden: