Feestdagen: kadootjes inpakken!

Dit jaar hebben we ons eigen kadopapier ontworpen. Met het wildpluk-patroon wat we hebben gemaakt voor alle achtergronden en illustraties op de foto’s op Instagram en voor op de blog. Het maakt het inpakken van de kerst kadootjes extra feestelijk!

De kleuren passen helemaal bij de najaar en de winter, warm-roze, bruin en okergoud. De ingepakte kadootjes zijn al van zichzelf zo mooi dat ze weinig extra’s nodig hebben. We knoopten er een twine-touwtje om zodat je er een label aan kunt hangen.

Kraftlabels

Kadootje van Oogst uit eigen tuin: speciaal voor jou hebben we deze leuke free downloads gemaakt om al je kerstkado’s mooi in te pakken! Je kunt zowel het kadopapier als deze leuke kado labels downloaden! Steek er voor een mooie natuurlijke touch een groen dennentakje of eucalyptus tussen. Download de kadolabels hier. Print ze op kraftpapier van minimaal 100 g/m2.

En het kadopapier kun je hier downloaden hier. Het kadopapier is al op formaat opgemaakt en kun je heel makkelijk laten afdrukken via www.printenbind.nl Een aantal geluksvogels ontvangen dit kadopapier geprint en al thuis. Zie instagram voor de give-away actie.

Kerstposter

Pssst…en ook nog leuke kerstposter!
Op de foto zie je onze kerstkaart. In deze variant hebben we  ook nog een leuke kerstposter voor je! Helemaal in kerststijl en gemaakt met de wildpluk illustraties. Oh oh dennenboom…download de poster hier! Waar hang jij deze poster op?

En wil jij graag een Oogstuiteigentuin.nl kerstkaartje met de post van ons ontvangen? Stuur ons dan een mailtje met jouw adres en onderwerp: ik wil ook graag een kerstkaart per post ontvangen! Dan sturen wij je persoonlijk een kerstkaart toe! Je kunt je mailtje sturen naar: info@oogstuiteigentuin.nl